Online programma

👉Leer in 3 maanden vrij omgaan met voeding, pak cravings en gezondheidsklachten aan en creëer meer liefde voor het lichaam!

✅Voor gedreven vrouwen die weer willen luisteren naar lichaamssignalen en zelfvertrouwen willen bouwen rondom het maken van voedingskeuzes. Samen optimaliseren we jouw fysieke en mentale welzijn, met nadruk op gezondheid zonder obsessie.Online programma

Sanne Ouwehand

Ik heb heel streng calorieën geteld en alles draaide om sporten en strakker worden. Tijdens het traject kwam ik erachter dat er heel veel angst zat om aan te komen, om meer te eten maar vooral om de controle los te laten. Toen ik mij hier bewust van werd kon ik hierin gaan groeien. De aanpak van Yvonne hielp mij heel erg doordat zij door eenzelfde proces is gegaan. Ik zit ondertussen een stuk beter in mijn vel. Yvonne was hierbij de ondersteunende factor en iemand bij wie ik altijd terecht kon. Waar de focus eerst alleen maar lag op het fysieke plaatje weet ik nu waar ik die balans kan vinden en wat ik kan doen om mij goed te voelen, zowel mentaal als fysiek.

Naomi Beckers

Dankzij Yvonne weet ik nu dat ik mezelf ook voldoende rust moet gunnen, omdat dit anders ten koste zal gaan van mijn gezondheid. Dat is voor mij heel veel waard. Daarnaast heb ik geleerd om de controle los te kunnen laten, maar ook weer te pakken als ik deze nodig heb. Ik heb die balans gevonden waar ik zo naar verlangde. Als resultaat daarvan heb ik ook het vertrouwen in mijn lichaam weer terug en ben ik met een andere mindset naar mijn lichaam gaan kijken. Yvonne bedankt voor alles!